U KS SUTRA NASTAVAK VAKCINACIJE: GRAĐANIMA UPUĆEN APEL DA NE DOLAZE AKO NISU DOBILI POZIV

Kanton Sarajevo sutra nastavlja sa vakcinacijom građana Sarajeva, a na raspolaganju je 7.000 vakcina.

  • Ministarstvo zdravstva KS obavještava javnost da se sutra, u utorak, 25. maja 2021. godine nastavlja imunizacija građana Sarajeva u dvorani “Juan Antonio Samaranch” (Zetra), prema ranije utvrđenom Planu i protokolu imunizacije Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo. Vakcinacija počinje u 8.00 sati i trajat će do 20.00 sati, a na raspolaganju je 7.000 vakcina – pojašnjeno je iz Službe za protokol i press Kantona Sarajevo.

Obavijestili su građane da ne dolaze ukoliko nisu dobili poziv na vakcinaciju.

  • Svi koji dođu bez poziva bit će vraćeni – navode.

Pozivaju sve zainteresovane za imunizaciju, a koji se još nisu prijavili, da to učine putem aplikacije Zavoda zdravstvenog osiguranja KS na linku https://evakcina-registracija.ezoblak.ba/

  • Mole se svi pozvani da poštuju svoje termine vakcinacije naznačene u pozivu kako bi se vakcinacija odvijala neometano, bez stvaranja nepotrebnih gužvi, a na zadovoljstvo svih uključenih u ovaj proces – zaključeno je u saopćenju.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE