U ‘OTVORENOM STUDIJU’ I DDBIH DANAS GLEDAJTE: ZIMA, ZIMA NEGO ŠTA JE – BILI SMO S PRODAVCIMA NA PIJACI, DONOSIMO I SAVJETE KAKO ZAŠTITITI AUTO NA MINUSIMA

U emisijama „Otvoreni studio“ i „Dobar dan BiH“ danas govorimo o velikom zahlađenju koje je pogodilo BiH, ali i najavi prestanka grijanja u Sarajevu zbog nedovoljnih količina plina.

Jutrošnja temperatura od -17 ozbiljno je zabrinula sve građane. Uprkos svemu, građani moraju raditi i zarađivati.

Donosimo razgovore sa prodavcima na pijaci, pozivamo vas da povedete računa o životinjama na ulici i dajemo savjete kako da sačuvate svoj automobil u ovim ekstremnim zimskim uvjetima.

Hayat.ba

Uznemirenost među građanima u posljednjih nekoliko dana proizvelo je i obavještenje Centralne banke BiH o pojavi tzv. filmskih, odnosno falsifikovanih novčanica. O tome kako ih prepoznati i šta uraditi ukoliko vam dođu u posjed razgovaramo sa Moamerom Halvadžijom iz Centralne banke BiH koji će vas upoznati sa karakterističnim elementima zaštite na novčanicama bh. marke.

Puno važnih i korisnih razloga da i danas budete u „Otvoreni studio“ i „Dobar dan BiH“ na Vašem i našem Hayatu.  

(Bojan Zec-Filipović)

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE