U OVOJ KUĆI SE SKRIVAO IVAN BOŽIĆ, POLICIJA USKORO OTKRIVA DETALJE VELIKE AKCIJE

Splitska policija jučer je uhapsila Ivana Božića (29), koji se skrivao dva dana, nakon što je u srijedu nešto iza ponoći automobilom udario 20-godišnjeg splitskog policajca.

Božića su uhapsili u jednoj kući u Solinu, u koju su upali specijalci i odveli Božića na ispitivanje.

Splitska policija izvijestila je kako su Božića pronašli oko 16.40 te su ga uhapsili uz upotrebu sredstava prisile. 

Jučer su uhapsili i još troje ljudi koje su zatekli s njime.

Podsjećamo, Božić se u bijegu nalazio od srijede u jedan sat poslije ponoći nakon što je u Ulici Domovinskog rata svojim vozilom oborio 20- godišnjeg policajca koji je u bolnici završio sa teškim i po život opasnim povredama, prenosi 24 Sata.

Jučer se policajac probudio i kontaktirao s liječnicima pričajući s njima o nesreći.

Za to vrijeme Božić je bio u bijegu zbog čega su u potjeri za njim bili angažirani sve jedinice policije.

Zbog toga su se u srijedu stvorile brojne gužve u saobraćaju, policija je pregledavala sva vozila ne bi li ga pronašla. Uz to što su provjeravali sve ulaze i izlaze iz grada policija je svoju potragu proširila i na Šibensko-kninsku županiju s obzirom da je Ivan Božić porijeklom iz sela Čvrljeva kod Unešića, pa je postojala šansa i da je pobjegao upravo tamo.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

JEDNOSTAVNA OPTIČKA ILUZIJA OTKRIVA VAŠU SKRIVENU SNAGU: ŠTA STE PRVO UOČILI?

0
Ono što prvo vidite u optičkoj iluziji može otkriti skrivene aspekte vaše ličnosti, sklonosti, pa čak i vaše najdublje strahove i želje, a ova ilustracija otkrit ćete vašu skrivenu snagu.