U PARLAMENT BIH STIGLA SUMNJIVA POŠILJKA

U zgradu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) stigla je sumnjiva pošta, navodno iz Beograda. Navodno, pripadnici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH su upućeni na mjesto događaja, te je u toku KDZ pregled.

Da je stigla sumnjiva pošiljka potvrđeno nam je i u Parlamentu BiH. Kenan Vehabović, sekretar Zajedničke službe Parlamenta BiH, nije nam detaljnije mogao govoriti zamolivši nas da za detaljniju informaciju pozovemo poslije, piše Faktor.   

Navodno na koverti piše ‘verujem u Boga’. 

Za sada je nepoznato šta bi ovakva poruka mogla značiti.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SUSPENDOVANE SUDIJE I TUŽIOCI ZARADILI VIŠE OD 800.000 KM

0
Pet sudija i tužilaca državnog pravosuđa za vrijeme dugotrajnih suspenzija zaradili su skoro 822.000 KM, pokazuju podaci koje je prikupio BIRN.