U SLOVENIJI POGINUO 23-GODIŠNJI JAJČANIN: NAJMANJE ŠTO MOGU UČINITI JE DA TE POSLJEDNJI PUT POZDRAVIM

Državljanin Bosne i Hercegovine poginuo je u nesreći koja se dogodila jučer u Vodicama kod Ljubljane.

Radi se o Jajčaninu Aldinu Meliću, rođenom 1997. godine, koji je nastradao u nesretnom slučaju u krugu firme “Transport Jerman” za koju je nedavno počeo raditi, piše Jajce Online.

Veliki broj njegovih prijatelja, ali i radnih kolega oprašta se od njega putem društvenih mreža.

  • Nažalost, Allahovom voljom i Allahovim određenjem jučer se nesretnim slučajem ugasio život mog radnog kolege. Imali smo prilike razgovarati više puta dok smo se sretali na parkingu firme. Kulturna i super osoba si bio. Jako mi je žao što se to desilo, što se gasi još jedan mladi život dobre duše. Ostaješ u lijepom sjećanju. Pamtit ću uvijek šale s kojim si me zezao na račun naglaska nas krajišnika. Također ću pamtiti plavu Merdžu s najjačom tablicom na firmi našeg kolektiva. Kolega moj, da te Allah uvede u Džennet i podari sve Njegove ljepote i blagodati, a porodici,prijateljima i tvojim najmilijim želim mnogo sabura. Najmanje što mogu učiniti je da te posljednji put pozdravi Krajišnik sa vrelog asfalta. Neka zvijer za volanom živi zajedno tu s nama, vječno – napisao je njegov radni kolega Edin Mujakić.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.