U SRBIJI 4.595 NOVIH SLUČAJEVA KORONAVIRUSA, PREMINULE 24 OSOBE

U Srbiji je u posljednja 24 sata registrirano 4.595 novih slučajeva koronavirusa, od testiranih 17.049, a preminule su 24 osobe.

S današnjim podacima, ukupan broj oboljelih u Srbiji od početka pandemije premašio je pola milijuna – ukupno je registriran 503.291 slučaj koronavirusa.

Na respiratorima je trenutno 213 pacijenata, a u bolnicama širom Srbije ukupno se nalazi 4.359 oboljelih od koronavirusa.

Od početka pandemije u Srbiji je testirano 3.106.074 osoba, a preminulo je 4.644 ljudi.

Postotak smrtnosti je 0,92, prenosi Tanjug.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

UHVAĆEN PAS KOJI JE IZUJEDAO UČENIKE: NE MOŽEMO DA UTVRDIMO KO...

0
Ekipe Zoo higijene niškom komunalnog preduzeća „Mediana“ danas su uspjele da u Gabrovcu uhvate psa koji je juče u školskom dvorištu ujeo desetogodišnju učenicu i dvanaesetogodišnjeg učenika te škole.