U SRBIJI JOŠ 54 NOVA SLUČAJA KORONAVIRUSA

U Srbiji su registrovane još 54 osobe pozitivne na virus korona, ukupan broj je 303 potvrđena slučaja.

Testirani su uzorci 94 osobe, od kojih je 54 bilo pozitivno.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U BIH DANAS OTVARANJE BIRAČKIH MJESTA POVODOM IZBORA U HRVATSKOJ

0
Izbori u Hrvatskoj održat će se u srijedu 17. aprila, a danas počinje glasanje u 11. izbornoj jedinici, najprije u Sydneyju i Canberri, nakon čega će im se širom svijeta pridružiti hrvatski državljani s pravom glasa, njih nešto više od 222.000.