U STUTTGARTU OBILJEŽENO 12 GODINA PROJEKTA ‘U TUĐOJ AVLIJI’: PRISUSTVOVALE NAJISTAKNUTIJE LIČNOSTI

Emisija "U tuđoj avliji", koja donosi priče o uspješnim Bosancima i Hercegovcima koji širom svijeta predstavljaju našu zemlju u najboljem svjetlu emitira se već 12 godina na Hayat televiziji.

Sinoć je u Stuttgartu obilježena ova značajna godišnjica.

Obilježavanju i proslavi prisustvovale su najistaknutije ličnosti iz političnog, kulturnog i sportskog života.

Hayat

Među njima su član Predsjedništva BiH Željko Komšić, istaknuti fudbalski stručnjak Vahid Halilhodžić, članica Bundestaga Jasmina Hostert, bosanski naučnik i istraživač Semir Osmanagić, ambasadorica Jadranka Winbow Negodić, generalni konzul BiH u Stuttgartu Began Muhić, ali i Adisa Kuršumović, uspješna doktorica koja ima čak pet specijalizacija.

Hayat

Cilj ovog najgledanijeg serijala jeste povezivanje uspješnih ljudi u svijetu s mogućnosti investiranja u Bosnu i Hercegovinu.

  • Ovdje su brojni gosti, direktori mnogih uglednih kompanija, brojni ljekari, koji vode velike klinike širom Evrope, predstavit će svoje umijeće i svoj rad. Tu su i specijalni gosti iz Bosne i Hercegovine, amanifestaciju će uveličati član predsjedništva Bosne i Hercegovine gospodin Željko Komšić, zatim generalni dirketor televizije Hayat gospodin Elvir Švrakić. Čovjek koji je otkrio bosanske piramide, gospodin doktor Semir Osmanagić. Tu je velika sportska zvijezda Vahid Halilhodzić. Zatim predstavnici Budenstaga i drugi brojni gosti.. Vjerujem da će ova večerašnja noć pamtiti se dugo i da će biti dosta još ovakvih lijepih noći. Veliki pozdrav iz grada Mercedesa iz Štutgarta – kazao je za Hayat sinoć Osman Džiho.
Hayat

Neki od gostiju su dobili plakete za “Najličnost godine” čime im je ukazana posebna čast.

Pripremljen je i zabavni program, a goste je zabavljala pjevačica Elvira Rahić.

Hayat
Hayat

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE