U SVIJETU VIRUSOM KORONA TRENUTNO ZARAŽENE 4.258.584 OSOBE

U svijetu su virusom korona trenutno zaražene 4.258.584 osobe, a do sada je zabilježeno ukupno 10.811.206 slučajeva.

Zaključena su 6.552.622 slučaja, ozdravilo je 6.033.527 lica, dok je 519.095 slučajeva završeno smrtnim ishodom, podaci su do 9.00 sati.

Svjetska dravstvena organizacija upozorila je da podaci o broju osoba koje su ozdravile nisu precizni jer sve zemlje ne šalju ažurirane spiskove.

Među aktivnim slučajevima 99 posto je sa lakšim ili srednjim simptomima, odnosno oboljeli nisu životno ugroženi.

Najviše slučajeva ukupno je zabilježeno u SAD, a slijede Brazil, Rusija, Indija, Velikoj Britanija, Španija, Peru, Čile i Italija.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PROMO / EUROPSKI MILJENIK DOBIO OSVJEŽENJE

0
Hyundai Tucson je osvojio srca europskih vozača još davne 2004. godine, etablirajući se kao najprodavaniji model i miljenik fanova širom kontinenta.