U VIJESTIMA U 7 ISTRAŽUJEMO KAKAV JE ODNOS, OBAVEZE I ODGOVORNOST MEĐUNARODNE ZAJEDNICE PREMA BIH: IMA LI STVARNE OSIM DEKLARATIVNE PODRŠKE?

U "Vijestima u 7" večeras gledajte:

Naša zemlja više neće biti moneta za potkusuirivanje komšija, a svi oni koji žele mirne razlaze, žive u zabludi – poručeno je sa sesije kruga 99.

Istražujemo kakav je odnos , obaveze i odgovornost međunarodne zajednice prema BiH, ima li stvarne osim deklarativne podrške.

Danas se navršava 29. godina od pogibije bosanskohercegovačkog heroja Safeta Hadžića.

Samostalni sindikat osnovnog obrazovanja u KS smatra da je Vlada KS ishitreno postupila odlukom o povratku djece u školske klupe.

U Olimpijskoj dvorani Zetra u toku su posljednje pripreme za masovnu imunizaciju građana. Trenutno ima 12.800 vakcina.

Naš izbor je istina, neka vaš budu “Vijesti u 7”.

Pogledajte video OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

DIREKTORICA AGENCIJE ZA SPREČAVANJE KORUPCIJE PEROVIĆ PUŠTENA DA SE BRANI SA...

0
Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović puštena je da se brani sa slobode, nakon što je večeras saslušana kod sudije za istragu Višeg suda u Podgorici Suzane Mugoše.