U ZNAK ZAHVALE: RADNIKU ZA ODLAZAK U PENZIJU DIREKTOR POKLONIO AUTOMOBIL

Radniku trogirske firme Biroterm direktor je za odlazak u penziju kupio automobil kako bi mu se zahvalio na svemu.

– Jednostavno, nisam dugo razmišljao, htio sam se zahvaliti našem Jošku za sve ove godine izuzetnog rada i vjernosti. Moj je moto čini dobro. Naša firma ima 21 zaposlenika, Joško je prvi koji ide u penziju. Svoje znanje je utkao u našu firmu, značajno je doprinio njenom razvoju – kazao je Mario Stojan.

Joško je prvi radnik kojeg je ova trogirska firma obradovala na ovaj način, ali ne i posljednji, piše Dalmatinskiportal.hr.

– I ubuduće ćemo naše radnike koji odlaze u zasluženu penziju, a radom, trudom i vjernošću su nas oplemenili, nagraditi – kazao je direktor firme koji planira zaposliti još radnika.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE