UFC-OV BORAC NAMJESTIO SLOMLJENI NOS U BORBI, PROTIVNIK MU PORUČIO DA JE ‘DIVLJAK’

UFC-ova priredba Fight Island koja se održala u noći sa subote na nedjelju donijela je nekoliko izvanrednih borbi.

Bivša prvakinja Holly Holm je u glavnoj borbi večeri upisala dominantnu pobjedu sudijskom odlukom protiv Irene Aldane te vratila svoju karijeru na pravi put. Duško Todorović slavio je u debiju u najvećoj svjetskoj organizaciji. Oduševio je vrhušku UFC-a te odmah zaradio i golem bonus.

Ipak, trenutak večeri dogodio se na borbi između bivšeg prvaka Carlosa Condita i Courta McGeeja.

Iako je Condit slavio sudijskom odlukom, McGee je postao hit na društvenim mrežama. Naime, u prvoj rundi mu je Condit slomio nos, ali je već početkom druge runde sve izgledalo kao da je u redu. McGee si je sam ispravio i namjestio nos kako bi mogao nastaviti borbu i time izazvao veliko poštovanje od strane MMA zajednice, ali i svog suparnika.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

LAVROV: RUSIJA NE ŽELI NAPASTI NATO

0
Nakon više od dvije godine intenzivnog ratovanja u Ukrajini, ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov jučer je ponovo potvrdio da Moskva polaže prava da vlada nad susjednom zemljom.