UHAPSITE ME: SAOBRAĆAJAC BJEŽAO PRED BAHATIM VOZAČEM KOJEG JE BEZUSPJEŠNO POKUŠAVAO ZAUSTAVITI

Nikola Keljanović, mlad i bahat vozač, koji je prije godinu dana slupao zlatnog "poršea panamera" ne prestaje da šokira građane video zapisima koje objavljuje na društvenim mrežama.

Naime, na snimku koji je objavljen, vidi se muškarac koji pušta stihove “Hej policijo, uhapsite me…” u trenutku kada nailazi na saobraćajnog policajca koji bezuspješno pokušava da zaustavi vozilo.

Policajac je doslovno skočio da izbjegne automobil, a da li se Keljanović našao za volanom ili pak na mjestu nekog od putnika koji snimaju ovo divljanje ostaje nepoznato, prenosi Blic.

Podsjetimo, Keljanović je postao poznat po tome što je uništio skupocijeni automobil u centru Beograda i potom fotografiju krša objavio na društvene mreže uz opis: “Ubiće me ćale”.

Na Instagramu se često hvali skupocijenim automobilima i novcem, a ono što je žalosno je što njegovo bahaćenje prati više od 130.000 ljudi na ovoj mreži. Ipak, među njima ima i onih koji ga kritikuju i kojima se njegove riječi ne dopadaju.

A šta je to čega bi Nikola zapravo trebalo da se stidi? Osim činjenice da je “ćaletov sin”, on za sebe kaže da je “najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima”, a kada je riječ o njegovom stilu života na koji je ponosan – žurke, žene, dobra kola, kaže da “predstavlja san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti”.

Snimak pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE