UHVATIO ŽENU U AKCIJI SA KOMŠIJOM: STAO SAM NA PROZOR, ZBOG ONOG ŠTO JE USLIJEDILO SLEDIO SAM SE

U samo jednoj noći, jedan Britanac je doživio dva ogromna šoka kada je saznao ga žena vara s prvim komšijom.

  • Oboje imamo po 35 godina, u braku smo 10 godina i imamo dvije predivne kćerke. Moja supruga radi kao “mobilna” frizerka, odlazi po pozivu u kućne posjete klijentima, i to nam je odlično došlo jer može da posveti dosta vremena djeci – kaže on i dodaje:
  • Već šest mjeseci šiša našeg prvog komšiju. On je bilder i ima 42 godine. Prethodnog vikenda je uvečer otišla kod njega, i poslije izvejsnog vremna sam se sjetio da mi treba nešto iz njenog auta. Međutim, nisam mogao da nađem ključeve i došao sam do komšijine kuće i srce mi je stalo kada sam pogledao kroz prozor.
  • Njih dvoje su žestoko vodili ljubav. Prvo što sam primijetio je da je on veoma obdaren i da ona uživa s njim mnogo više nego sa mnom. Pao mi je mrak na oči i htio sam da uletim unutra i napravim haos, ali onda se dogodilo nešto sasvim neočekivano… osjetio sam koliko sam uzbuđen ovim prizorom i nisam mogao da vjerujem šta se dešava – objašnjava muškarac.
  • Uvijek sam bio paranoičan u vezi sa veličinom mog spolnog organa, i sada kada sam ih vidio u akciji, jasno mi je zašto. Ništa nisam rekao supruzi. Iako me je povrijuedila njena prevara, ipak mislim da bih trebao da se opustim i pustim da stvari idu svojim tokom – priznaje Englez.
  • Nikako ne mogu da zaboravim šta sam vidio, i jedva čekam reprizu. Stalno joj spominjem komšiju i nadam se da će ga ubrzo ponovo šišati, da sve mogu da gledam. Da li sam ja astran – zaključio je muškarac.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.