UPOZNALI SE U KLUBU, PA JE ČASTIO PIĆEM: UJUTRO JOJ STIGAO RAČUN

Bolničarku Klo Metjus (20) jedan muškarac častio je pićem u noćnom baru. Dobro su se zabavili, pa mu je dala svoj broj, a onda se dogodilo nešto neočekivano.

Umjesto da je pozove na drugi izlazak ili da joj kaže da se dobro proveo, muškarac po imenu Deni poslao joj je račun za pića kojim je počastio. Njegov razlog zašto je to učinio bio je zato što nije spavala sa njim.

Razgovor započinje tako što je on upitao ko je ona, a kada ga je ona podsjetila na noć ranije, on joj je napisao:

  • Dobro, možeš li mi prebaciti novac za ona pića koja sam platio prošlu noć, s obzirom da nismo otišli kući zajedno, nije stvarno vrijedilo mog vremena.

Klo je bila šokirana porukom i našalila se da zbog ovoga “zvanično prestaje da izlazi”. Njen tvit je postao viralan sa više od 60 hiljada lajkova, više od hiljadu komentara, a podijeljen je devet hiljada puta.

  • To je sigurno šala? Zar je društvo zaista spalo na ovo? – upitao je jedan korisnik, prenosi 24sata.hr.

Drugi je napisao da se njegova majka sigurno ponosi svojim sinom, dok je treći korisnik predložio da mu “fakturiše” za vrijeme koje je provela razgovarajući s njim i oduzme račun za pića od toga.

  • On će ti još uvijek biti dužan, a ti mu možeš reći da razliku iskoristi za upis u školu šarma – dodao je.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OČAJNIČKI POTEZ: PORODICA SCHUMAHERA PRODAJE SATOVE RADI NASTAVKA NJEGOVOG LIJEČENJA

0
Porodica legendarnog Michaela Schumahera odlučila je da na aukciji proda satove čuvenog vozača Formule 1, kako bi mogla da nastavi njegovo liječenje.

PANTHEON KONFERENCIJA 2024