URADILA 50 OPERACIJA NA LICU KAKO BI IZGLEDALA KAO ZOMBI ANGELINA JOLIE, A SADA JOJ SE DESILO OVO…

Iranska influenserka Sahar Tabar, koja se posljednjih godina proslavila s nekoliko operacija lica kako bi izgledala kao zombi verzija glumice Angeline Jolie uhapšena je i po kratkom postupku osuđena na 10 godina zatvora.

Sahar je osuđena zbog blasfemije, javne korupcije, pogrešnog utjecaja na mlade i “loših” političkih stavova na Instagramu.

Djevojka je već nekoliko mjeseci u zatvoru i kako trenutno stvari stoje u Iranu, nema nikakve šanse da će odatle biti puštena prije 2029. godine. Majka joj je u depresiji i poslije intervjua s poznatom novinarkom Masih Alinedžad u pomoć je pozvala čak i Jolijevu.

  • Molim glumicu za koju znam da ima određeni utjecaj i na svjetsku politiku i političare da proba da u Iranu uradi nešto da moja kćerka, kojoj je Angelina idol, bude puštena. Ništa nije radila što je bilo nedolično, samo je iznosila svoje stavove”, rekla je Saharina majka.

Sahar ima 486.000 pratilaca na Instagramu a proslavila se poslije priznanja da je potrošila 10 nečijih plata u Iranu kako bi imala okruglo 50 operacija na licu da izgleda kao zombi Angelina Jolie.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

GLUMICA DOLORES LAMBAŠA SLAVILA BI 43. ROĐENDAN: ŽIVOT IZGUBILA U STRAVIČNOJ...

0
Na današnji dan, prije 43 godine, rođena je jedna od najtalentiranijih hrvatskih mladih glumica, Dolores Lambaša koja je preminula 2013. godine od zadobivenih poveda u stravičnoj prometnoj nesreći pokraj Slavonskog Broda.