URNEBESNO: EVO ŠTA PAS I MAČKA RADE KAD U KUĆI NEMA VLASNIKA

Pas Otis i mačka Blue najbolji su prijatelji, a kad njihovog vlasnika Kristophera Alphonsa nema kod kuće, često zajedno rade razne nepodopštine.

Kako bi ih uhvatio na djelu, Kristopher je unutar doma namontirao kameru, a kada je pregledao snimak, imao je šta vidjeti.

  • Cijeli taj video je kompilacija jednog jutra kada smo otišli iz kuće na posao – rekao je Alphonse za The Dodo.

“Samo 10 minuta nakon što smo otišli!”

Video je otkrio da je Blue glavna provokatorica. Trčala je i skakala po Otisu, koji je izgledao kao da samo želi odmarati na kauču, ali joj se onda ipak pridružio u igri.

Video je na TikToku postao hit, gdje ga je lajkalo više od dva miliona ljudi.

“Jadni pas samo je htio gledati svoja posla”, našalio se korisnik.

“Vidi se da se zabavljaju”, “Mačka ima lavlje srce”, “Nisam se mogao prestati smijati gledajući video”, nizali su se komentari.

Video pogledajte i OVDJE.

@kristoepher Cat vs Dog a battle as old as time. Only one will be victorious. #cat #dog #catvsdog #thefinalcountdown #onewillfall #onewillwin ♬ The Final Countdown – Europe

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE