UŽASNE GUŽVE NA GRANIČNIM PRIJELAZIMA: EVO GDJE JE NAJKRITIČNIJE

Pojačan je promet vozila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na graničnim prelazima: Velika Kladuša, Izačić, Gradina, Bosanska Gradiška i Bosanski Brod. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Na ostalim graničnim prijelazima ne čeka se duže od 30 minuta.

Gužve ovog intenziteta uglavnom budu na graničnim prijelazima u periodu praznika, kada iz inostranstva dolazi veliki broj građana porijeklom sa ovih prostora.

Podsjećamo, povodom održavanja sportske manifestacije-Međunarodne biciklističke trke „Beograd-Banja Luka“ danas će se etapno obustavljati saobraćaj na putu Bijeljina-Zvornik-Vlasenica.

Zbog održavanja „Put križa“ danas od 13:30 do 17 sati doći će do obustave saobraćaja na magistralnom putu Sovići (Bobanova Draga)-Gorica. Za vrijeme obustave alternativni pravac je regionalni put Klobuk-Tihaljina-Gorica.

Zbog oštećenja mosta, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila preko 10 tona ukupne mase na dionici Rudo-granični prijelaz Uvac.

Za ostala vozila brzina kretanja na mostu ograničena je na 20 km/h.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE