VAPAJ MAJKE KOJA JE IZGUBILA DVOJE DJECE: SVUDA SAM GLEDALA, NEMA MI SINA I KĆERKE

U požaru koji je jučer u ranim popodnevnim satima izbio u jednom domaćinstvu u Maloj Moštanici pronađena su tijela dvoje djece.

Vjeruje se da pripadaju bratu i sestri od 10 i osam godina. 

Odmah nakon što su primjetile vatru, komšije su dotrčale do dvorišta, ali, nažalost, nisu uspjele obuzdati vatrenu stihiju. Na lice mjesta stigli su i vatrogasci, kao i pripadnici policije. Nešto poslije 15 sati u domaćinstvo je stigla i Slavica T., koja je tu živjela sa troje djece.

  • Ne znam šta se dogodilo, nema mi djece – rekla je šokirana Slavica, majka djevojčica od osam i 13 godina i dječaka od 10, kada je stigla pred zgarište šupe njihove porodične kuće u Maloj Moštanici.
  • Radila sam drugu smjenu, trebalo je od 15 sati da počnem. Samo što sam došla, zvale su me komšije i rekle da gori šupa i da mi nema moje dvoje djece. Svuda sam gledala, ne znam gdje više da ih tražim. Sin ima 10, kćerka osam godina. Komšinica je probudila najstarije dijete koje je spavalo u kući kada je izbio požar u šupi – ispričala je za RTV “Mag” Slavica T.

Slavica se sa suprugom i troje dece preselila prije tri godine iz Ljubovije u Malu Moštanicu. Slavica je zaposlena, a njen suprug i otac djece je posljednja tri mjeseca u zatvoru zbog nasilja u porodici.

On je, kako navode komšije, prije nego što je poslat u zatvor vodio računa o djeci dok je majka bila na poslu.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OVO SU SRAMOTNI I SKANDALOZNI ZAKLJUČCI 13. POSEBNE SJEDNICE NSRS-A

0
Narodna skupština Republike Srpske u noći sa četvrtka na petak, na 13. posebnoj sjednici, usvojila je nekoliko zakona i zaključaka koji će zasigurno produbiti političku krizu u BiH.