VEĆ DVA DANA VOZAČ SIVOG GOLFA USPJEŠNO BJEŽI POLICAJCIMA, ONI SE NADAJU ČUDU

I dalje traje potraga za vozačem misterioznog Golfa 4 koji je jučer izbjegao sve patrole i umakao policiji iz dva kantona.

Nakon velike policijske potjere na području Lepenice kod Kiseljaka, tokom koje je blokirano nekoliko naselja, vozač Golfa 4 za kojim su tragali uspio je pobjeći, a i nakon opsežne potrage i dalje nema ni traga ni glasa od vozača.

U trenucima je potraga ličila na neke filmske scene. Golf je uspješno izmicao policajcima, iako su bili relativno blizu da uhapse osumnjičenoga. No, vozač im je ipak uspio pobjeći u oba kantona.

  • Radi se na pronalasku vozila. Sve patrole su na terenu. Moralo bi negdje da se pojavi, ili u SBK ili u Sarajevskom kantonu – rekli suiz policije za Avaz.

Uz vozača je, kako nezvanično saznajemo, bila još najmanje jedna osoba. On je zaobišao sve patrole i zasjede policija u Srednjobosanskom i Sarajevskom kantonu te se za njim još traga.

Špekuliralo se da je riječ o pijanom vozaču, ali iz MUP-a SBK imaju jake indicije da je u pitanju ukradeno vozilo koje se povezuje s pljačkom bankomata u Kreševu, “Konzumove” prodavnice u Konjicu i još nekim krivičnim djelima. Sumnja se da se radi o počiniocima koji su odgovorni za više krađa počinjenih diljem Federacije BiH.                                               

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.