VEČERAS U ‘SLUČAJEVIMA X’ I PRIČA IZ KPZ ZENICA: ZATVORENIK KOJI JE UČESTVOVAO U PLJAČKI KOJA JE REZULTIRALA DVOSTRUKIM UBISTVOM

Kamere Slučajeva X prethodnih dana boravile su Grudama, Maglaju i Zenici.

Alkohol i volan ne idu zajedno. Tako bi barem trebalo biti, po zakonu, ali zakon se nerijetko krši, što smo i zabilježili u Grudama.

Naše kamere proteklih dana bile su i u Maglaju, gdje su vršene pojačane kontrole automobila i vozača.

Donosimo i priču iz KPZ-a Zenica. Naš sagovornik, učestvovao je u pljački koja je rezultirala dvostrukim ubistvom. Osuđen je na 22 godine robije.

Pogledajte i laboratoriju za proizvodnju marihuane koju je pronašla sarajevska policija.

Kompletan sadržaj prvog i jedinog kriminalističkg magazina u BiH gledat ćete večeras od 22:00 sata.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.