VEDRO I SUNČANO! PROČITAJTE KAKVO NAS VRIJEME OČEKUJE U NAREDNA TRI DANA

U ponedjeljak, u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje

U Hercegovini pretežno vedro. U višim područjima istočne Bosne je povremeno moguća slab snijeg ili susnježica, a u nižim područjima slaba kiša. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu do 4, a dnevna od 2 do 7, na jugu do 10 °C.

U utorak, pretežno sunčano. U Bosni po kotlinama magla. Porast naoblake krajem dana ili tokom noći. Jutarnja temperatura od -8 do -1, na jugu do 3, a dnevna od -1 do 5, na jugu do 9 °C.

U srijedu, pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla. Poslije podne naoblačenje u Krajini, a tokom noći i u ostatku zemlje. Jutarnja temperatura od -8 do -2, na jugu do 2, a dnevna od -1 do 5, na jugu do 9 °C.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

RAMAZAN U MOSTARU: ORGANIZOVANA AKCIJA PODJELE RAMAZANSKIH PAKETA

0
Manifestacija “Ramazan u Mostaru” ima za cilj predstavljanje kulturoloških vrijednosti Bošnjaka u Mostaru, a pored edukativnog i vjerskog manifestacija nastoji da ima i humanitarni karakter.