Sastojci:
- 2 kašike maslinovog ulja,
Priprema:
1. Patlidžan izrezati na kriške, premazati maslinovim uljem, pa utrljati malo soli i bibera.
2. Staviti na roštilj i peći nekoliko minuta s obje strane. Nakon što se ispeče, posuti ga octom.
3. Pecivo prerezati na pola, i unutrašnjost pokapati maslinovim uljem. Mozzarelu izrezati, pa u peciva stavljati sir, kriške patlidžana i listove bosiljka.
Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.
Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.