ZBOG KORONAVIRUSA IZVJESNO ZATVARANJE AERODROMA U BEOGRADU, VEĆ ZATVOREN U NIŠU

Kako javljaju srbijanski mediji odlukom vlada danas u podne trebao bi se zatvoriti Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, a već je zatvoren Aerodrom "Konstntin Veliki" u Nišu.

Nezvanično se saznaje da se u državnom vrhu Srbije razgovara o potpunom ukidanju međunarodnog saobraćaja odnosno o potpunom zatvaranju granica, o čemu bi predsjednik Aleksandar Vučić ili premijerka Ana Brnabić u toku dana mogli da izvjeste javnost, ukoliko do takve odluke dođe.

Vlada Republike Srbije već je donijela nove mjere u cilju suzbijanja širenja koronvirusa. Tom odlukom međunarodni vazdušni saobraćaj sa drugog srbijanskog aerodroma, Кonstantin Veliki u Nišu, obustavlja se do daljnjeg.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

LAVROV: RUSIJA NE ŽELI NAPASTI NATO

0
Nakon više od dvije godine intenzivnog ratovanja u Ukrajini, ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov jučer je ponovo potvrdio da Moskva polaže prava da vlada nad susjednom zemljom.