U CRNOJ GORI KORONAVIRUSOM ZARAŽENO 278 OSOBA: NAJVIŠE OBOLJELIH U PODGORICI

U Crnoj Gori su registrovana četiri nova slučaja infekcije novim virusom korona, čime je broj zaraženih povećan na 278.

Iz Instituta za javno zdravlje saopšteno je da je od posljednjeg presjeka analiziran 91 uzorak, među kojim su otkrivena četiri nova slučaja zaraze.

  • Riječ je o dva pacijenta iz Podgorice, te po jednom iz Ulcinja i Nikšića. Dva su kontakti od ranije poznatih slučajeva, dok se kod dva sprovode epidemiološka istraživanja – naveli su iz Instituta.

U Podgorici je novim virusom zaraženo 149 osoba, u Tuzima 36, Nikšiću 32, Baru 21, Ulcinju 11, Andrijevici sedam, Bijelom Polju i Herceg Novom po šest, Budvi četiri, te po tri u Danilovgradu i Tivtu.

Od 17. marta u Crnoj Gori su preminule četiri osobe, dok je pet izliječeno.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TUŽILAŠTVO ISTAŽUJE KAKO JE UMRLA DVOMJESEČNA BEBA U SARAJEVU

0
U Domu za djecu bez roditeljskog staranja na Bjelavama je 22. februara preminula dvomjesečna beba, a cijelo slučaj još uvijek istražuje Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu.