POLICIJA PRIVELA MUŠKARCA ZBOG POKUŠAJA UBISTVA

Policija je u sarajevskoj općini Novi Grad uhapsila osobu, rođenu u Palestini, čiji su inicijali B.J, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Ova osoba, koja je uhapšena juče, je 16. aprila u Ulici Adema Buće osobi iz Maroka čiji su inicijali A.A. nanijela teške tjelesne povrede opasne po život.

  •  O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a B.J. je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP Kantona Sarajevo – saopćno je iz kantonalnog MUP.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad B.J.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

GUTERRES S BEĆIROVIĆEM I KOMŠIĆEM U SJEDIŠTU UN-A: NEGIRANJE GENOCIDA JE...

0
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić razgovarali su s generalnim sekretarom Ujedinjenih nacija Antóniom Guterresom u sjedištu UN-a u New Yorku.