SLAVNI SPORATAŠ POGINUO: VOZIO BICIKL I SUDARIO SE SA KAMIONOM

Nekadašnji švedski rukometni reprezentativac Fredrik Larson (36) poginuo je prije dva dana dok je vozio bicikl!

Kako prenose švedski mediji, na njega je tokom vožnje naletio kamion i usmrtio ga, a iza sebe je ostavio suprugu i dvije kćerke.

Istražitelji u Švedskoj su odbacili mogućnost nelegalne vožnje, odnosno vozač nije bio u pijanom stanju ili pod dejstvom narkotika.

Međutim, napominje se da je došlo do direktnog sudara bicikla koji je išao nizbrdo i kamiona koji je išao u suprotnom smjeru. I to na seoskom putu na kojem je i ranije bilo nezgoda zbog velikog broja krivina i slabe preglednosti.

Larson je za reprezentaciju Švedske igrao na EP 2010. i na SP 2011. godine, a u penziju je otišao 2016. godine zbog povrede.

Igrao je za veliki broj klubova u domovini, kao i za španski Aragon i njemački Gumersbah.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TRODNEVNI ŠTRAJK UPOZORENJA PROSVJETARA U KANTONU SARAJEVO: USKORO ODLUKA O DRUGIM...

0
U osnovnim školama u Kantonu Sarajevo uspješno je proveden trodnevni štrajk upozorenja u periodu od 17. aprila do danas, a učešće su uzele i kolege koje nisu članovi sindikata, saopćeno je večeras iz Sindikata osnovnog obrazovanja i odgoja Kantona Sarajevo.