OTKRIVENA TAJNA DOBROG IZGLEDA JENNIFER LOPEZ

Gotovo da ne prođe sedmica a da Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza ne vidimo na ulasku u teretanu u kojoj su već dobili i posebni tretman, pa je smiju koristiti i za vrijeme koronavirusa. Jedan su od sinonima zdravog načina života koji potiče aktivnost, a rezultati ne manjkaju.

Nevjerovatni trbušnjaci 50-godišnje latino dive kraj kojih bi se posramile i duplo mlađe djevojke mnoge ostavljaju bez teksta. No, osim sportske aktivnosti, dio zasluga odlazi i na pravilnu i uravnoteženu prehranu. Ako ste se pitali kako tačno izgledaju obroci ovog slavnog para, sada je i to poznato. Njihov sada već bivši kuhar Kelvin Fernandez, koji je za njih radio pune dvije godine otkrio je kako se hrane i što se uvijek nalazi u njihovoj kuhinji.

– U kuhinji ćete uvijek pronaći mineralnu vodu, mnogo povrća i voća, posebno jagoda. Iako, JLo nije baš pretjerani ljubitelj voća, no djeca ga obožavaju. Alex primjerice obožava dan početi svježim zelenim napitkom od mnogo povrća – rekao je chef. Kada je riječ o doručku, u kući Rodriguez- Lopez on se nikada ne preskače.

– Najčešće doručkuju jaja, a i slanina je nezaobilazni dio tog obroka. Ponekad se opredijele za piletinu ili kobasice, ali jaja su uz to uvijek i to posebno im je bitan bjelanjak. Oni su tim koji jako dobro zna što će kada jesti i zato su zalihe bogate – rekao je te dodao:

– Za njih je u spremištu uvijek mnogo jaja, zdravih grickalica, a za djecu nezdravih.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.