IMA LI PUTIN RAZLOG ZA STRAH?

Zdravlje ruskog predsjednika Vladimira Putina tokom pandemije koronavirusa maksimalno je osigurano, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

  • Naravno da se ovih dana posebna pažnja obraća na zdravlje šefa države – izjavio je Peskov, odgovarajući na pitanje o mogućnosti jačanja mjera predostrožnosti ako se uzme u obzir da je ruski premijer Mihail Mišustin zaražen koronavirusom.

Mišustin je jučer putem video linka obavijestio Putina da su mu pozitivni rezultati ispitivanja na koronavirus.

Ruski predsjednik je Mišustinu zaželio brz oporavak i izrazio je nadu da će i tokom bolovanja aktivno učestvovati u razvoju odluka za podršku građanima i ekonomiji u trenutnoj situaciji.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

RODITELJI NESTALE DANKE STIGLI KUĆI: U POLICIJI BILI VIŠE OD OSAM...

0
Roditelji nestale djevojčice iz Srbije Danke Ilić stigli su kasno sinoć kući iz policijske stanice gdje su saslušavani povodom nestanka kćerke.