IGORA ŠTIMCA NAPAO SIN

Sina bivšeg hrvatskog nogometaša Igora Štimca policija je prijavila za prekršaje protiv javnog reda i mira, a kako javljaju hrvatski mediji radi se o nasilju u porodici.

Štimac je “Dalmatinskom portalu” potvrdio da je imao problema sa sinom sinoć i da se zbog toga javio policiji.

  • Istina je, no ne bih išao u detalje. Takve stvari se trebaju rješavati unutar porodice, rekao je nekadašnji hrvatski reprezentativac.

Iako je policija navela da su Štimac i njegova kćerka “oštećena strana”, Štimac tvrdi kako su samo pokušavali pomoći. Kako Dalmatinski neslužbeno doznaje, sin je došao ispred stana u kojem živi na Žnjanu i bio je u alkoholiziranom stanju. Lupao je po vratima, a onda i fizički nasrnuo na oca i sestru koja mu je pokušala pomoći. Nakon što su zatvorili vrata stana, pokušao je preskočiti preko balkona i tako je slomio nogu.

  • Pravio je majmunarije, rekao je Štimac.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.