‘RAMAZANSKA SOFRA’ UZ NAŠU AIDU I NIHADA, SVAKODNEVNO JE BILA SA VAMA PRIJE IFTARA: MNOGO ĆE VAM NEDOSTAJATI, ZAR NE

“Ramazanska sofra”, emisija koju smo tokom mjeseca posta svakodnevno emitirali u programu Hayat TV-a, ako je suditi po brojnim reakcijama koje su svakodnevno pristizale, bila je jedna od najgledanijih. I nedostajat će mnogima…

Onima koji su mjesec dana već navikli provoditi vrijeme u iščekivanju iftara uz našu Aidu Mahmutović i Nihada Mameledžiju, itekako će nedostajati to vrijeme.

Njih dvoje su u subotu, trideseti put u “Ramazanskoj sofri”pripremali iftar. Za posljednji ovoramazanski iftar spremali su pile, supu od tikve i ćufteta od zelja.

S brojnim gledateljima širom svijeta, ispratili su najdražeg gosta.

Na našoj oficijelnoj Facebook stranici mnogi su se javili sa željom da još jednom pohvale ovu kulinarsku emisiju, sa iskrenom željom da uskoro ponovo gledaju tako dobar program.

  • Uživala sam gledati i primjenjivati recepte – napisala je na našoj Facebook stranici Semina Miladin, a Hamdija Tahirović dodao: “Ovom momku ne mogu oni iz Master chefa ni na ruke politi. Svaka čast”.

Uz “Ramazansku sofru” uživala je i Semira Alagić koja je objavila: “Svaka vam čast. Prelijepo je bilo s vama provoditi vrijeme ovih trideset dana. Allah vas nagradio”.

Ovo su još neki od komentara koje smo izdvojili:

  • Hvala vam od srca za sve sto ste radili ovaj ramazan. Zbog vas i vašpeg prelijepog programa ramazan prođe sa lahkoćom, a o koroni ni mislila… Nemadoh vremena pored tako divnog Hayatovog programa. Hvala još jednom.
  • Nihade da te Allah posebno nagradi za ovakav način kuhanja sa širokim objašnjenjem i sviđa mi se što puter upotrebljavaš puno. Nema jela bez putera i kajmaka.
  • Uživala sam gledajući svih trideset dana. Sve je čista desetka: Nihad, kuhinja, suđe… Sve mi je prelijepo.
  • Uživala sam gledajući. Hayat TV ima najbolji program kako uz Ramazan tako i za Bajram. Hvala Vam
  • Sve pohvale, bili ste odlični, uljepšali ste nam ramazanske dane. Lijepo i zanimljivo osmišljena emisija i još bolji recepti.
  • Moji svakodnevni gosti tokom cijelog Ramazana, sve pohvale za ideje. Hvala za sav vaš trud atmosferu i način na koji ste to odradili. Vrhunsko. Jedinstveni ste, dragi moji. Da vas Allah nagradi za vaš trud i da ako Bog da dočekamo svi zajedno i sljedeći Ramazan. Selam i svako dobro vam želim.
  • Dragi i mili pa vi ste moje osvježene. Žao mi je što je ovo posljednja u ovom mubarek mjesecu, a vi ste unosili dako divno osvježene i upijala sam svaku vašu riječ. Hvala vam od srca i želim vam svako dobro.
  • Samo riječi hvale mogu reći za Hayat TV i sve emisije u Ramazanu i Bajramu. Nema vas nigdje u svijetu tako dobrih. Mashallah da ste nam živi i zdravi i uvijek tako kreativni, uspješni i da nam uvijek uveseljavate nas dom toplinom i ljepotom bosanskohercegovačkom. Predivno sve.
  • Vala smo uživali preko okeana u divnim jelima koje su pripremali Nihad i Aida. Stvarno neka vas Allah nagradi. Zdravlje, sreću i rahatluk… dugo godina.

Ukoliko i vi želite podijeliti vase mišljenje s nama, posjetite našu Facebook stranicu.

Koliko će vam nedostajati Aida i Nihad odnosno “Ramazanska sofra”, možete napisati i OVDJE.

Aida i Nihad s vama večeras trideseti put u “Ramazanskoj sofri”. Spremaju cijelo pile, supu od tikve i ćufteta od…

Posted by Hayat.ba on Saturday, 23 May 2020

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.