UŽASNA VIJEST: KORONA POKOSILA FUDBALERA, UMRO U 25. GODINI

Od opakog virusa preminuli su i njegovi otac i stric.

Prvi fudbaler koji je preminuo od posljedica koronavirusa je Deibert Frans Roman Guzman. Mladi Bolivijac, iz redova trinidadskog univerzitetskog kluba Beni, izgubio je bitku sa bolešću u 25 godini. Gubitak Deiberta je sam po sebi zastrašujući za porodicu, ali je još teža jer su pre njega od istog virusa preminuli njegovi otac i stric.

Guzman je napravio karijeru u nižim kategorijama bolivijskog tima Nacional potosi i bio je blizu potpisivanja za prvi tim, ali je na kraju odbijen.

  • Fudbalski savez Bolivije izražava iskreno saučešće prijateljima i porodici Deiberta Romana Guzmana i molimo Boga za njihovu snagu u ovim teškim vremenima – napisao je Angel Suarez, predsjednik Fudbalskog saveza Bolivije.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

PONOVO SE PREVRNUO AUTOBUS NA AUTOPUTU, PUTNICI BILI SREDNJOŠKOLCI

0
Autobus sa 60-ak putnika prevrnuo se na autocesti A44 u zapadnoj njemačkoj saveznoj državi Sjeverna Rajna-Vestfalija, pri čemu je povrijeđeno više od 20 ljudi, objavila je policija u četvrtak navečer.