ZMIJA U PRODAVNICI GLUMILA MODNI DODATAK: NIKO NE ZNA KAKO JE TU ZAVRŠILA

Prodavačica u jednoj prodavnici u austrijskoj pokrajini Vorarlberg se šokirala kad je na jednoj vješalici ugledala zmiju.

Ispočetka je mislila da je riječ o remenu ili ogrlici zmijskog uzorka, ali brzo je shvatila da je riječ o pravoj zmiji pa je nazvala policiju.

Am 20.05.2020 um 07.55 Uhr wurde die Polizeiinspektion Hohenems darüber informiert, dass eine größere Schlange in einem…

Posted by Polizei Vorarlberg on Friday, 22 May 2020

Obavijestila ih je da je zmija na vješalici iza blagajne pa zatvorila prodavnicu do njihovog dolaska.

Policajci sami nisu mogli procijeniti je li riječ o otrovnici ili ne pa su se za pomoć obratili prirodnom muzeju u Dornbirnu i lokalnom društvu za spašavanje životinja kako bi se uvjerili da nije riječ o smrtonosnoj zmiji.

Potvrđeno im je da je bezopasna pa su je odlučili staviti u kutiju i ukloniti iz trgovine. Međutim, kako kažu, reagirala je prilično agresivno pa je trebalo vremena da uđe u kutiju u koju su je pokušali namamiti. Nestašna zmija je vraćena u prirodu, a niko ne zna kako je završila u butiku.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.