VIJESTI U 7 POGLEDAJTE U VIDEOTECI HAYAT PLAY

Večerašnje “Vijesti u 7” pogledajte u videoteci HAYAT PLAY, na portalu i aplikaciji.

Širom BiH drugog dana Ramazanskog bajrama obilaze se šehitluci. Učenjem Fatihe i polaganjem cvijeća, na Šehidskom mezarju “Kovači” obilježen Dan šehida.

Izraelska vojska pokrenula kopnenu operaciju prema Pojasu Gaze. Broj ubijenih od početka napada povećan na 119. Među ubijenima je i 31 dijete.

U Sarajevu održan mirni skup podrške Palestini. Brojni građani isticali zastave Palestine i Bosne i Hercegovine te pozvali na prekid napada i stradanja civila.

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio da samo jedinstvena, ujedinjena i suverena Bosna i Hercegovina ima evropsku perspektivu.

O prelasku anesteziologa s UKCS-a u Opću bolnicu, saopćenju Ljekarske komore KS-a, govori šefica Klinike za očne bolesti UKCS-a.

Naš izbor je istina, neka vaš budu “Vijesti u 7”.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U SARAJEVU DANAS HITNA SJEDNICA SKUPŠTINE KS: IMA SAMO JEDNU TAČKU...

0
Informacija o poduzetim aktivnostima nadležnih sigurnosnih i drugih institucija u okviru kojih će se razmatrati sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo, jedina je tačka dnevnog reda hitne sjednice kantonalne skupštine koja će biti održana danas.