VLADE DIVAC SLAVI 53. ROĐENDAN: KĆERKA PETRA EMOTIVNOM PORUKOM SVE RASTUŽILA

Supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca uputila mu je emotivnu poruku povodom 53. rođendana koji su zajedno proslavili u Americi.

Snežana se prisjetila i simboličnog rituala koji je imao tokom svojih igračkih dana i još jednom pokazala koliko ih vezuju najljepše emocije kroz tri decenije dug brak.

  • Dok je Vlade igrao utakmice, uvijek bi podizao ruku prema meni tokom igre, da mi stavi do znanja da je svaki koš posvećen meni. To je činilo da još više cijenim njegov posao i da se osjećam još voljenije – istakla je Snežana Divac te čestitala rođendan suprugu:
  • Sretan rođendan mom zgodnom suprugu sa srcem punim ljubavi, ne samo za mene i porodicu, već za toliko ljudi kojima je pomogao – napisama je ona, prenosi Blic.

I njihova usvojena kćerka Petra podijelila je posebnu čestitku Divcu za divan dan.

  • Sretan rođendan pravoj legendi. Naučio me je onome što sam danas, dao mi je mjesta kao da sam njegova mini replika i toleriše sve ideje koje mi izlaze iz mozga. Znam da si mislio da će moja braća ići svuda sa tobom, ali umjesto njih, to sam ja. Volim te zauvijek i jedva čekam da vidim kuda idemo dalje. Zauvijek ću biti ponosan na sve što radiš i želim da jednog dana postanem barem pola osoba kakva si ti. Voli te dado – poručila je Petra.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

OSUMNJIČENI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ UPUĆENI NA PSIHIJATRIJU

0
Srđan Janković i Dejan Dragijević, dvojica osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić, upućeni su u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu na psihijatrijsko vještačenje, saznaje Telegraf nezvanično.