VLASNIK FABRIKE IZ TURSKE REKAO DA NOSI SAMO DOZVOLJENU SUMU NOVCA: CARINICI MU NISU POVJEROVALI

Carinici u Srbiji su na prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, danas spriječili krijumčarenje više od 200.000 dolara i preko 50.000 eura skrivenih u prostoru ispod i oko rezervnog točka u prtljažniku "lend rovera".

Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju, za detaljan pregled izdvojen pomenuti džip poljskih registarskih oznaka, kojim su ka Turskoj putovala dvojica turskih državljana.

Carina Srbije

Upitani da li imaju nešto za prijavljivanje, obojica putnika su rekla da sa sobom nose samo lični prtljag i dozvoljeni iznos novca.

Carina Srbije

Detaljna kontrola je pokazala da nisu govorili istinu, jer je u prostoru ispod i oko rezervnog točka carinik pronašao svežnjeve sakrivenog novca.

Carina Srbije

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

VELIKI NEREDI U TIRANI: DEMONSTRANTI PALE ZGRADE, POLICIJA MORALA DA INTERVENIŠE

0
Opozicija je danas u glavnom gradu Albanije Tirani organizovala proteste protiv rukovodstva grada, a u jednom momentu sve je postalo nasilno.