VOZAČ HITNE JE POKUŠAO PRETEĆI AUTO KOJEG JE VOZIO MUŠKARAC SA 1,16 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

U jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći u Suhopolju kod Virovitice život su izgubile medicinska sestra i pacijentica. Nakon sudara s automobilom, vozilo Hitne se prevrnulo na stranu.

Kako je policija saopštila, nakon što se sudarilo s automobilom, vozilo Hitne pomoći je sletjelo s ceste i prevrnulo se na stranu. Povrijeđene žene prevezenu su u Opću bolnicu Virovitica, gdje su podlegle povredama.

Ovako teška nesreća ne pamti na virovitičkom području.

Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-podravske rekao je za Novu TV kako je vozilo Hitne pomoći pokušalo pretječi vozilo kojim je upravljao 44-godišnjak. On je bio pod uticajem alkohola od 1,16 promila. Došlo je do kontakta vozila, nakon čega je vozilo Hitno sletjelo s ceste i prevrnulo se.

Kako piše Jutarnji list vozač je u kritičnom stanju i za njegov se život bore liječnici na Odjelu intenzivne skrbi virovitičke Opće bolnice. Liječnica hitne medicine, koja je također bila u vozilu, je u stanju velikog šoka, ali bez težih fizičkih povreda.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE