VOZAČ SE ZABIO U METALNU OGRADU I ISPAO IZ VOZILA, NASTRADAO NA LICU MJESTA

Vozač automobila poginuo je u nedjelju oko 13 sati kod odmorišta Bale na Istarskom ipsilonu, izvijestila je u nedjelju popodne istarska policija.

U popodnevnim satima policija je nakon uviđaja objavila detalje.

Još ne znaju ko je muškarac koji je poginuo. On je iz još nepoznatog razloga sletio s ceste i udario u metalnu ogradu te ispao iz automobila. Nije bio vezan.

  • Jedna je osoba smrtno stradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 13 sati na Istarskom ipsilonu. Nesreća se dogodila kada je zasad nepoznati vozač, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, upravljao automobilom Opel, pulske registarske oznake, iz smjera Poreča prema Puli. Nedaleko odmorišta Bale, vozač je u jednom trenutku iz neutvrđenih razloga sletio van kolovoza gdje se automobil prevrnuo i udario u metalnu ogradu. Od siline udara vozač je ispao iz automobila te je zbog zadobivenih teških povreda preminuo na mjestu događaja. Policijski službenici utvrđuju identitet preminulog vozača”, objavila je policija.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.