VOZIO BEZ VOZAČKE, SKUPIO VIŠE OD 3.000 KM KAZNI: POLICIJA MU ODUZELA AUTOMOBIL

Policijski službenici Policijske stanice Bosanski Brod, 15. septembra od višestrukog prijestupnika u činjenju prekršaja oduzeli su putnički automobil marke VW Golf.

U ulici Brodskog bataljona u Bosanskom Brodu, izvršili su kontrolu putničkog automobila kojim je upravljalo lice inicijala V.D. sa područja grada Derventa.

Izvršenom kontrolom utvrđeno je da je osoba višestruki prijestupnik u činjenju prekršaja te da isti upravlja vozilom prije sticanja prava na upravljanje.

Također, izvršenom provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da isto ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 3.116,55 KM.

Protiv navedenog lica će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, navodis e u saopćenju MUP-a RS-a.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE