VUČIĆ PONOVO MELODRAMATIČAN: NEĆE VIŠE BITI ‘OLUJA’, JER SE RS I SRBIJA NEĆE SVAĐATI

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić je u Sremskoj Rači, tokom obilježavanja 25. godišnjice stradanja u akciji "Oluja", kazao da je ponosan što nisu uspjeli da im zabrane da nose srpske ime i prezime. Istakao je da više neće biti "Oluja".

  • Ponosan sam jer Srbi imaju ponosnu i nezavisnu državu koje može da stane u odbranu srpskih grobova, ali i budućnosti”, kazao je Vučić, dodavši i to da je ponosan što Republika Srbija i Republika Srpska od 2014. zajedno obilježavaju godišnjicu stradanja Srba u akciji Oluja.

Poručio je kako Srbija pristaje na pomirenje, ali ne na poniženje.

  • Rekao sam im da više neće biti ‘Oluja’ jer se Republika Srpska i Srbija više neće svađati – izjavio je Vučić.

Niko im, prema njegovim riječima, ne može zabraniti da tuguju za nastradalima.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

TREĆI TOP GUN: HOĆE LI TOM CRUISE OPET GLUMITI MAVERICKA?

0
TOP GUN: Maverick u kina je došao 2022. godine i ostvario odlične rezultate, a ubrzo nakon premijere postavljalo se pitanje hoće li se snimati i treći dio.