ZA BIH IZDATO NARANDŽASTO UPOZORENJE: OČEKUJU SE OBILNE PADAVINE I JAK UDAR VJETRA

Federalni hidrometeorološki zavod izdao je narandžasti meteoalarm zbog obilnih padavina i jakog udara vjetra južnog smjera koji se očekuju u Bosni i Hercegovini.

Predviđaju se obilnije padavine u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne, kao i jaki udari juga u cijeloj zemlji. Vremenski interval na koje se izdaje upozorenje je 3.11.2019. od 3 sata do 4.11.2019. u 6 sati.

Prognozirana količina padavina u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne je od 30 do 60 litara po metru kvadratnom. U Hercegovini lokalno i do 80 litara. Udari vjetra južnog smjera brzine 40 do 65 km/h.

U večernjim satima 3.11.2019. i tokom noći na 4.11.2019. udari juga na zapadu i jugozapadu Bosne i dijelu centralne Bosne mogu biti i do 75 km/h, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

KOLAŠINAC S ATALANTOM IZBACIO LIVERPOOL, ROMA USPJEŠNIJA OD MILANA

0
Fudbaleri Atalante poraženi od Liverpoola u revanš susretu četvrtfinala Evropske lige rezultatom 1:0, ali su zahvaljući ubjedljivom trijumfu u prvom meču izborili plasman u polufinale takmičenja.