ZA DVA GRADA U BIH IZDATO ŽUTO UPOZORENJE

Žuto upozorenje zbog guste magle izdato je za područja Višegrada i Sarajeva, u Bosni i Hercegovini (BiH).

U Višegradu je lokalno vidljivost manja od 200 metara, posebno uz rijeke i u niziji u sjevernom dijelu regije, dok je u Sarajevu magla prisutna po kotlinama.

Jutros je u Bosni i Hercegovini vrijeme sunčano uz malu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle i niskih oblaka.

Najniža temperatura zraka izmjerena je na Bjelašnici i Sokocu, minus tri, dok je najtoplije bilo u Neumu, šest stepeni. U Sarajevu su izmjerena dva stepena.

Danas se u većem dijelu zemlje očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska naoblaka. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 11 do 18 stepeni, prognoza je meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

U Sarajevu uglavnom pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima u nižim dijelovima grada magla ili sumaglica. Najviša dnevna temepratura oko 12 stepeni.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE