ZA NJU NEMA KRIZE: SUPRUGA BH. FUDBALERA ČIZMICAMA “OTKRILA” STANJE NA RAČUNU

Supruga bosankohercegovačkog fudbalera Izeta Hajrovića pohvalila se čizmicama, kojima nije odoljela ni Kim Kardashian, koja ih je nosila krajem 2018. godine.

View this post on Instagram

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic)

Riječ je o staroj kolekciji, koja je odavno rasprodana. I sam print kojima su čizme ukrašene jasno daje do znanja kakvo je stanje na bankovnom stanju njihovih vlasnica, piše Index.hr.

Ukrašene su uzorkom dolara pa je jasno da instantno kradu poglede. Cijena ovih čizama bila je 1.075 funti (oko 2.200 KM).

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

U SARAJEVU DANAS HITNA SJEDNICA SKUPŠTINE KS: IMA SAMO JEDNU TAČKU...

0
Informacija o poduzetim aktivnostima nadležnih sigurnosnih i drugih institucija u okviru kojih će se razmatrati sigurnosna situacija u Kantonu Sarajevo, jedina je tačka dnevnog reda hitne sjednice kantonalne skupštine koja će biti održana danas.