ZAHIRAGIĆ PORUČIO VLADI KS: MANITE SE FACEBOOKA, POPULIZMA I PREPUCAVANJA SA GRAĐANIMA, HVATAJTE SE POSLA!

Zastupnik SDA u Skupštini KS oglasio se na društvenim mrežama, a povodom današnjeg početka saobraćanja voza iz Sarajeva do Pazarića.

Kako je istaknuo je cijela ideja je načelnika Semira Efendića, a koju je realizirala Vlada FBiH, odnosno Željeznice FBiH.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

  • Vlada FBIH se nije slikala, nemaju običaj baviti se populizmom. Nisu to uradili ni prije par dana kada su penzionerima podijelili po 100/120KM – kao što to rade političari u regionu kada urade nešto slično.

Naravno ima ko jeste, to je Vlada KS, kao i obično, pojavili su se da se uslikaju.

Doduše, uradili su neke formalne stvari vezane za navedenu liniju, ali to ne zavrijeđuje da se pola Vlade i Premijer vozaju vozom i daju ovako snažne izjave kao da su, u najmanju ruku, napravili šine i kupili nove vozove.

Svakako, lijepo je to da se širi ponuda prijevoza u KS i to je za svaku pohvalu.

Međutim, praviti populizam ove vrste kojem smo danas svjedočili od Vlade KS, više je degutantno.

Posebno radi svih problema u kojima se KS, pod njihovom vlašću, našao u skoro svim resorima.

I ne, nema to veze sa “šminkom gradskom”, ni sa “kompleksima” – ma šta značile te poruke u maniru GRAND pjevačica, ima veze samo sa averzijom sve većeg broja građana (iz svih dijelova KS) spram populizma čiji rezultati su iz dana u dan sve opasniji po sistem, ali i život i zdravlje građana.

Manite se facebooka, populizma i prepucavanja sa građanima, hvatajte se posla!

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.