ZANIMLJIVI NAČINI NA KOJE MOŽETE BESPLATNO UKRASITI JELKU

Ako ste, kao i mnogi drugi, odlučili da ćete ove godine početi ranije s novogodišnjim ukrašavanjem, ovo su neki savjeti koji bi vam mogli pomoći smanjiti troškove.

Kako besplatno ukrasiti novogodišnju jelku?

Korištenje voća, ostataka tkanine i Facebook tržišta, neki su od načina kako uštedjeti novac ukrašavajući novogodišnja drvca ove godine.

NetVoucherCodes.co.uk nedavno je anketirao 4566 ljudi, a petina (20posto) je već postavila svoje novogodišnje drvce, prenosi 24sata.hr.

1. Sušeno voće

Ovo je lijep i mirisan staromodni način ukrašavanja drvca. Većina voća može se sušiti, ali brusnice, kriške jabuka i naranče su najtradicionalnije i mogu se sušiti u dehidratoru ili samo u pećnici.

2. Stare tkanine

Upotrijebite ostatke tkanine poput stare ili oštećene odjeće ili posteljine. Njih možete vezati u mašne koje ćete koristiti na drvcu.

Ilustracija

3. Ukrasi od papira

Mnogi od vas će se sjetiti izrade pahuljica od papira koje ste radili u djetinjstvu. Zašto ne izvadite makaze i ponovno ih izradite? Koristite stari papir ili ostatke časopisa za izradu šarenih pahuljica ili snjegovića.

4. Provjerite internetske tržnice i web stranice za trgovinu

Internet je pun besplatnih trgovinskih stranica. Facebook tržište jedna je od stranica koju možete posjetiti, a u ovo doba godine mnogi ljudi poklanjaju predmete poput starih ukrasa.

5. Pogledajte svoj vrt i lokalne parkove

Vjerojatno je vaš vrt ili lokalni parkovi puni prirodnih predmeta koji bi stvorili lijepe ukrase za vaše drvce.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.