ZAŠTO CRISTIANO RONALDO NE ŽELI OTKRITI KO SU MAJKE NJEGOVE TROJE DJECE

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice i svih vremena, i njegova izabranica Georgina Rodriguez očekuju blizance.

Radosnu vijest par je objavio jučer na društvenim mrežama, a njih dvoje imaju jedno zajedničko dijete – kćerku Alanu Martinu, koja je rođena 2017. godine.

Osim ove djevojčice portugalski fudbaler ima još troje djece koje su rodile surogat majke. Najstariji je Cristiano Juniore, dok su blizanci Eva i Mateo mlađi.

Postoje bezbrojna nagađanja o tome zašto je Ronaldo i dalje neženja, te zašto nije objavio identitet majke njegovih prvih blizanaca i Cristiana mlađeg.

Neki Ronaldovi stari prijatelji i komšije sugerišu kako je njegova odluka da sam odgaja djecu potaknuta traumama iz djetinjstva. On je kao najmlađi od četvero djece odrastao u siromaštvu, živeći u jadnoj kući sa zidovima punim azbesta.

Njegov je otac Jose Dinis Aveiro postao alkoholičar nakon što se vratio iz rata u Africi (preminuo je dok je Ronaldu bilo samo 20), a majka, u strahu da neće imati dovoljno novca da se brine za još jedno dijete, navodno je popila napitak koji je trebao izazvati pobačaj.

Njegova majka Maria Dolores (65) progovorila i o grižnji savjesti koju je imala kada ga je sa samo 12 godina poslala samog u Lisabon da igra fudbal. Ali se to ispostavilo kao potez koji će mu promijeniti život.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

NSRS USVOJILA ZAKLJUČKE: PONIŠTITI SVE ODLUKE SCHMIDTA

0
Narodna skupština bh. entiteta RS usvojila je zaključke u kojima se zahtjeva da međunarodna zajednica povuče izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine koje je donio visoki predstavnik Christian Schmidt.