ZAŠTO ŠPANCI DANAS PIŠU ‘RONALDO IDE U BARCELONU, ŽIVJET ĆE U MESSIJEVOJ KUĆI’?

"Cristiano Ronaldo nudi se Barceloni jer je ogorčen stanjem u Manchester Unitedu.

Preko Gerarda Piquea kontaktirao je Xavija. Superagent Jorge Mendes već je počeo pregovore s Barcinim predsjednikom Joanom Laportom.”

To piše katalonski Mundo Deportivo te dodaje: “Pique je kontaktirao Lea Messija i pitao ga može li Ronaldo živjeti u njegovoj kući dok igra za Barcelonu.”

Drugi španski mediji jutro su otvorili s dodatnom senzacijom: Messi se nakon samo četiri mjeseca u PSG-u vraća u Barcelonu te će tamo sa svojim najvećim rivalom tvoriti najbolji duet ikad.

Međutim, nema ništa od svih ovih ekskluziva, jer 28. decembra je u Španiji ono što je ostatku svijeta 1. aprila. Španci dan na koji se plasiraju lažne vijesti i spačke nazivaju Dia de los Inocentes ili Dan nevinih, odnosno naivnih da povjeruju u nevjerovatnosti poput ovih koje su danas podvalili lakovjernim čitateljima. 

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE