ZASTUPNIK BUNDESTAGA ISKAZAO PUNU PODRŠKU RADU CIK-A BIH

Predsjednik i članovi Centralne izborne komisije (CIK) Bosne i Hercegovine su danas u Sarajevu održali sastanak sa zastupnikom Bundestaga Borisom Mijatovićem, a razgovarano je o aktivnostima koje provodi CIK BiH na organizaciji Općih izbora 2022. godine u BiH.

Zastupnik Mijatović je iskazao punu podršku radu Centralne izborne komisije BiH.

Predsjednik i članovi CIK-a BiH su izrazili zahvalnost zastupniku Mijatoviću za podršku koju Savezna Republika Njemačka pruža aktivnostima koje provodi Centralna izborna komisija BiH – saopćeno je iz te institucije, saopćeno je iz Ureda za informiranje CIK-a BiH.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

MUŠKARAC METALNOM ŠIPKOM PRETUKAO ŽENU KOJA MU JE SKIDALA CRNU MAGIJU

0
Na prijedlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu (Srbija) sud je Z. L. (36), odredio pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je metalnom šipkom pretukao 57-godišnju ženu, koja mu je pružala usluge otklanjanja crne magije.