ZATEKLA JE SINA MRTVOG NA STOLICI UMOTANOG U ČARŠAF: KRVI JE BILO I PO ZIDOVIMA

Nebojšu K. (44) mrtvog je u stanu na Voždovcu pronašla pronašla njegova majka.

Kako se nezvanično saznaje Nebojša i njegova majka pričali su preko telefona oko 6 sati jutros i on joj je tada rekao da neće otići na posao jer se ne osjeća dobro. Kada je majka kasnije pokušala da ga dobije na telefon, on se nije javljao. Zabrinuta žena se tada uputila do njegovog stana kako bi provjerila da li je dobro i zatekla stravičan prizor.

Prema prvim informacijama muškarac je bio sam u stanu, međutim na glavi je imao povredu. Za sada nije poznato da li je ubijen ili je nastradao nakon što je pao i povrijedio se.

  • Postoji mogućnost da je on pao i udario glavom o sto, pošto ima ranu iznad obrve na glavi, zbog koje je i iskrvario. Pored njega pronađena je i prazna flaša alkoholnog pića, razbijena čaša i nešto hrane – rekao je izvor “Blica” upoznat sa istragom.

Kako smo nezvanično saznali, tijelo muškraca pronađeno je na stolici u stanu, ogrnuto bijelim čaršafom na kom je bilo tragova krvi. Policija za sada ne isključuje nijednu mogućnost.

Ilustracija
  • Moguće da je on udario glavom, pa se teturao po stanu, nađeni su i tragovi krvi na zidu pored. Sve se mora detaljno proveriti jer je majka prvo rekla da je stan bio zaključan i da je ona otključala, a kasnije je rekla da se ipak ne sjeća da li je otključala vrata ili je stan već bio otvoren. Ili je pao sam, ili ga je neko udarao tupim predmetom u glavu – kaže izvor, piše Kurir.rs.

Tijelo Nebojše K. će biti poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Nebojša K. se prije godinu dana doselio u stan na Voždovcu, gdje je do skoro stanovao sa djecom i suprugom. Prije nekoliko mjeseci se razveo od supruge, a djeca su živela sa njom.

  • Posljednjih mjeseci, tačnije poslije razvoda, je mnogo patio. Tada je i počeo da pije, i često su ga komšije tješile, a navodno je bio i u depresiji zbog toga – naveo je izor.

Kako komšije u ovom dijelu Voždovca kažu, nisu dobro poznavale Nebojšu međutim nikada do sada nisu čuli da je on pravio incidente. Komšije su dodale da nisu čule ništa neobično u vrijeme kada je Nebojša pronađen mrtav.

  • Znali smo ga kao porodičnog čovjeka dok se nije razveo. Došao je ovde prije godinu dana, a sada smo čuli da je pronađen mrtav u stanu, ali nismo vidjeli da li je neko ulazio kod njega u stan, a da je nepoznat – rekao je jedan od komšija.

Budući da ova višespratnica nema kamere, postavlja se pitanje, ukoliko je neko ušao kako je dospio na peti sprat da uđe u zgradu, a kasnije i u stan ukoliko nije imao ključ.

  • Ako se ispostavi da je ovo ipak ubistvo, treba utvrditi kako je neko ušao u zgradu kada nema ključ i kako je ušao u stan, da li je možda toj osobi Nebojša otvorio. Otežavajuća okolnost je što zgrada nema kamere, da ima bilo bi lakše da se provjeri ko je i kad ulazio – naveo je izvor.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

SREDNJOŠKOLCI IZ NIZOZEMSKE OKREČILI ŠKOLU U BIH

0
Srednjoškolci iz Nizozemske, koji borave ovih dana u Sanskom Mostu, provela je volontersku akciju krečenja i uređenja prostorija područne škole u naselju Zdena, nadomak tog grada.