ZATEKLA JE SUPRUGA KAKO TROŠI PARE NA LJUBAVNICU: ZAPOČELE JE TUČNJAVU, CIJELI CENTAR SE TRESAO

Vriska, hrvanje, čupanje, zapomaganje. Upravo tim riječima možemo opisati što se to odvilo 20. decembra u meksičkom trgovačkom centru naziva Galerías Metepec, u jednom od hodnika ispred zaprepaštenih građana.

Sukob dvije žena isprovocirala je bračna nevjera te je svjedocima nemilog incidenta bilo potrebno čak nekoliko minuta da zaustave krvoproliće.

Fizički obračun započela je supruga koja je zatekla svog muža kako troši božićnicu na ljubavnicu, a što su potvrdili i svjedoci koji su naveli da je muškarac svoju dragu bezuspješno uvjeravao da je potpuno krivo protumačila situaciju.

  • To mi je kolegica s posla, samo sam joj pristao praviti društvo u obilasku trgovina, moj božićni bonus i dalje se nalazi na mom računu-uvjeravao je bijesnu gospođu, ali potpuno uzalud jer mu je odvratila kako već neko vrijeme zna da je vara.
  • Čekaj, ti misliš da sam toliko glupa? Dobro, da vidim. Gdje je ti novac? Hajde, donesi ga- vikala je supruga i pritom čupala suparnicu za kosu, nesretnicu koja je toliko zapomagala da je dojurilo i osiguranje trgovačkog centra.

(Dnevnik/ I.S.)

Snimak pogledajte OVDJE.

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa 'GLEDAJ Hayat' na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

NAJNOVIJE

MEĐUNARODNI SUD PRAVDE DONIO ODLUKU U SLUČAJU NIKARAGVE PROTIV NJEMAČKE: EVO...

0
Međunarodni sud pravde (ICJ) izrazio je zabrinutost zbog "katastrofalnih uslova života u Gazi", ali se uzdržao od izdavanja hitnih mjera kako bi zaustavio njemački izvoz oružja u Izrael.